Prispevki
Ta podstran je namenjena obiskovalcem, da objavljajo tudi svoja razmišljanja o življenju v Sloveniji. Zelo dobrodošli bodo prispevki s področja športa, kulture, zgodovine, potovanj, dopustov, zdravja in o drugih temah, ki jih objavljajte pod Razno.
Zaenkrat lahko prispevke pošljete na moj elektronski naslov darejarcsi@gmail.com, ko pa bo spletna stran nadgrajena, jih bo lahko vsak objavljal sam. Prosim vas le, naj bodo prispevki na vsebinskem in kulturnem nivoju in brez morebitnega žaljenja drugače mislečih.
Razmišljanja Razno
IZJAVA NOBELOVEGA NAGRAJENCA O COVID-19
17.10.2022
...
Dare Jarc
The Coronavirus is not natural, it is Manufactured and is Completely Artificial.Korona virus ni naraven, izdelujejo ga in je popolnoma umeten.
Dunning-Krugerjev efekt
14.11.2020
...
Dare Jarc
Kaj je to pomeni ? Dunning-Krugerjev efekt je v psihologiji spoznavna (kognitivna) pristranskost, v kateri ljudje z nizko sposobnostjo ali samopodobo precenjujejo sami sebe. To se načeloma odraža v obliki slabih odločitev.
LETALSTVO V SLOVENIJI
18.11.2020
...
Dare Jarc
Ocenjujem, da je sedaj odlicen cas za postavitev manjse ( z npr. 4 do 6 letal druzine CRJ 700/900 ) nacionalne letalske firme, ki bi povezovala strateske relacije Ljubljane z letalisci v EU (npr. FRA, BRU, itd...) in Slovenijo ponovno letalsko umestila v EU prostor.
AGENDA21
18.11.2020
...
Dare Jarc
Zanimiv program oz. načrt, kako se bo do leta 2030 spremenil celoten političen, gospodarski, energetski, industrijski sistem, itd. na zemeljski obli. NWO ima agendo in scenarij izvedbe razdeljen ter v fazi izvajanja.
Odličen primer katastrofalnega upravljanja
25.06.2018
...
domoljub
Stanovska združenja in zbornice so pri nas pomemben dejavnik in soustvarjalec gospodarskega okolja. To še posebej velja za Gospodarsko, Obrtno in Kmetijsko gozdarsko zbornico, ter združenji Manager in Nadzornikov Slovenije. Večni problem pri pregledu delovanja omenjenih organizacij ostaja vprašanje – v čigavem interesu in za čigav račun pravzaprav delujejo? Zbornice so bile prav zaradi tega v preteklosti pogosto tarče polemičnih razprav, kresanja mnenj in nenazadnje tudi zakonskih sprememb. Vse z namenom ukinjanja nezasluženih monopolov in povečevanja učinkovitosti. Kljub takšnim debatam slovenska združenja še vedno hitro postanejo talec ljudi, ki z njimi upravljajo in podporo članstva zlorabijo za doseganje lastnih, pogosto povsem individualnih interesov.
Civilna družba v Sloveniji
25.06.2018
...
domoljub
Vloga civilne družbe je verjetno najpomembnejši korekcijski element pri delovanju učinkovite demokracije. Prispeva k razširjanju javnega diskurza in dodajanju novih, praviloma nasprotujočih si stališč. Odločevalcu tako omogoča pravočasni vpogled v različne strokovne podlage in zato sprejemanje boljših in širše sprejemljivih odločitev.
Coudenhove-Kalergi načrt
01.05.2018
...
domoljub
Danes, ko smo priča demografski zamenjavi Evropejcev v njihovih starodavnih domovinah, nenehni promociji rasnega mešanja in egalitarističnih nazorov, ki nas prepričujejo da je multikultura edina pot v prihodnost, ter da moramo zato žrtvovati lastno identiteto na oltarju raznolikosti, ko smo priča razkroju tradicij in vrednot naših prednikov medtem, ko vladajoče elite in popularni mediji prikazujejo rasno mešano družbo kot vrhunec človeške civilizacije, raznolikost in multikulturalizem pa kot nove idole katerim se moramo vsi klanjati ostaja ime Coudenhove-Kalergi neznano širši evropski javnosti.
STEBRI PARAZITSKE DRŽAVE
07.05.2021
...
Dare Jarc
Kdaj, če ne zdaj? In kdo, če ne mi!
15.04.2018
...
Dare Jarc
Plenilska država je sistem dejanske oblasti in vzporedne ekonomije, ki jo v imenu in na račun državljanov izvajajo, od njih nikoli izvoljeni nosilci odločanja. Plenilska država obvladuje ključne procese vseh treh vej formalne oblasti! je dejanski upravitelj državnega premoženja in družbene infrastrukture (mediji, izobraževanje, banke, zavarovalnice, telekomunikacije, zdravstvo…). Ne gre za vlado v senci, temveč za vladavino duhovne, moralne in intelektualne teme. Upravljajo jo posamezniki, ki ne znajo ustvarjati nove vrednosti, so pa velemojstri ropanja ustvarjenega bogastva. Roke, ki vlečejo nevidne niti pripadajo najhujši obliki organizirane kriminalne združbe. Njihovo delovanje še vedno temelji na tradiciji razrednega boja, s pomočjo prikritih metod spremljanja, prisluškovanja in ustrahovanja drugače mislecih ter medijskih in političnih umorih.
Anatomija plenilske države v državi Sloveniji
15.04.2018
...
Dare Jarc
Za učinkovito upravljanje države je potrebno precej več, kot zmagati na volitvah.
Illuminati
24.10.2021
...
Jože Pogačar
Leta 1776 je judovski jezuit Adam Weishaupt v Ingolstadtu ustanovil skrivno združbo z imenom Illuminati oziroma razsvetljenci. Njihov cilj je bil že od samega začetka vzpostavitev Novega svetovnega reda, o katerem sem pisal v prejšnjem prispevku.
Novi svetovni red - NWO
24.10.2021
...
Jože Pogačar
Novi svetovni red oziroma New World Order NWO je ureditev sveta, ki si jo je izmislila peščica najbogatejših ljudi, da bi popolnoma zavladala celotnemu Planetu. Za to ureditev se že nekaj stoletij zavzema najbolj zločinska skrivna združba, ki se imenuje Illuminati. Pri tem ne gre za teorijo zarote, s katero si nevedneži radi zatiskajo oči, ampak za žalostno dejstvo, da je Novi svetovni red v večjem delu že tu.
Slovenija je dragulj Evrope
26.03.2018
...
Dare Jarc
Včeraj sem se pogovarjal s prijateljem, ki z družino živi v Arizoni. Pogovor je nanesel na svetovno politično dogajanje in na gospodarski razvoj ter kvaliteto življenja v obeh državah. Kapitalizem je v Ameriki neizprosen in tudi način ter kvaliteta življenja sta temu primerna. Pred enim letom je bil na dopustu v Sloveniji. Po tem obisku nikoli ne pozabi omeniti Slovenije in zatrditi, da je Slovenija dragulj Evrope, kjer je voda čista in vsem dostopna, kjer so zeleni gozdovi in bistre reke, kjer so čudovita jezera obdana z gorami. Kjer je mir in kjer živijo prijazni in delovni ljudje ter kjer je dobra domača hrana.
Slovenija po šestindvajsetih letih
26.03.2018
...
Dare Jarc
Pred kratkim sem gledal film, ki govori o Sloveniji in čudoviti pestrosti njene narave ter ljudi, ki so delovni, bistri, pridni in dobrega srca, toda žal razcepljeni. Ljudje ranjenih duš in nedoživetih hrepenenj ter pričakovanj. Pred šestindvajsetimi leti smo se odločili za samostojno pot v prihodnost s svojo državo. Prvič popolnoma enotno smo se uprli in premagali številčnejšega nasprotnika. Zmaga, veselje in upanje, da bomo uresničili sanje naših prednikov. Ljudje so bili srečni in upali so, da nam je končno dano, da našo čudovito Slovenijo popeljemo med najbolj razvite države sveta. Vse pogoje za to smo imeli.
Dare JARC
Cesta Staneta Žagarja 39, 4000 Kranj
telefon: 031 - 716 571
info@darkojarc.si
Izdelava: G-SOFT