Dokumenti
POROČILO O AMERIŠKIH VOLITVAH 2020- THE NAVARRO REPORT
05.01.2021
Letošnje predsedniške volitve v ZDA se bodo, v primeru, da se vse volilne podrobnosti ne razrešijo s strani pristojnih institucij, v celoti do inavguracije novega predsednika 20. januarja v zgodovino zapisale kot ene izmed najbolj preračunljivih in nepravičnih predsedniških volitev! Obstaja več dokazov, ki trdijo, da so bile letošnje predsedniške volitve v ZDA ukradene ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu. Donald Trump je na samo volilno noč, ko so potekale volitve, vodil v veliki večini ključnih zveznih držav, med drugim v Wisconsinu za več kot 110.000 glasov, v Michiganu za več kot 290.000 glasov, v Georgii za več kot 350.000 glasov ter v Pensilvaniji za več kot 550.000 glasov
Novi svetovni red
12.11.2020
Če je za kakšno knjigo moč reči, da jo bralec bere na ‘lastno odgovornost’, morda to velja za to knjigo. Njen namen je namreč prikazati ali razkriti drugo plat ali prikrito resnico tega sveta, ki je drugačna, kot nam jo rišejo prevladujoči mediji. Morda se bo komu marsikaj, kar bo prebral v tej knjigi, zdelo neverjetno. Priznam, da tudi sam sprva nisem verjel marsičemu, kar sem izvedel v raziskovanju, ki je porodilo to knjigo. Toda podatki in informacije iz različnih virov so se potrjevali. Seveda ni vse, kar piše v tej knjigi, nedvoumno dokazano. Za marsikaj obstajajo le indici in posredni dokazi ali so le nepreverjene domneve, ki se bodo lahko izkazale za točne ali pa tudi ne. Navsezadnje so domneve ali hipoteze legitimen del vsakega raziskovanja. Toda splošna slika, ki se nam izriše na podlagi različnih dejstev, čeprav morda ni docela jasna, vendarle pokaže osnovne obrise nečesa, kar sami akterji imenujejo New World Order - Novi svetovni red.
Sveta kri in sveti gral
12.11.2020
Leta 1885 je v francoski vasici Rennes-le-Chateau nastopil novo službo triintridesetletni krepak, čeden in zelo inteligenten župnik Berenger Sauniere. Kazalo je, da se je svojim predpostavljenim nekako zameril, saj je bil tja prestavljen kakor za kazen in ni imel nobene možnosti napredovanja. Ves se je posvetil raziskovanju pokrajine in njene zgodovine. Tako je bil blizu vrha Bezu, kjer so bili ostanki srednjeveške trdnjave, ki je pripadala vitezom templjarjem. Na bližnjem vrhu pa je bila razvalina gradu, kjer je bival Bertrand de Blanchefort, ki je bil Veliki mojster vitezov reda templjarjev, živel pa je sredi dvanajstega stoletja. Sploh pa je cela pokrajina mnogokrat omenjena v skrivnostnih legendah.
Dare JARC
Cesta Staneta Žagarja 39, 4000 Kranj
telefon: 031 - 716 571
info@darkojarc.si
Izdelano v Spletnem studiu G-SOFT